Sjöställe i sydväst
7 600 000 kr
  • Värmdövägen 784 - Kilsviken - Sjötomt
  • Ö-boende
  • 67 m2
  • 1409 m2

Värmdövägen 784 - Kilsviken - Sjötomt

Sjöställe för åretrunt boende i Kilsviken med hela skärgården inpå. Hus, gästhus, sjöstuga med bastu, trädäck, altaner och brygga med segelbåtsdjup
Välkommen till Kilsviken, invid Baggensfjärden och ett vackert sjöställe med sydvästläge nära city. Vi befinner oss i skärgården och solen lyser upp tomten från tidig morgon till sen kväll. Tomtens vridning ger maximalt med sol, året om. Här mår man bra, permanent eller på fritiden. Området har under senare år förändrats och både VA och generös byggrätt finns för den som önskar bygga mer. Utom planbestämmelser råder vilket gör att ingen begränsad byggstorlek finns. Omgivningen skvallrar dock om att större villa får byggas och att man kan bygga ut befintlig byggnation om så önskas. Det går utmärkt att leva och bo som idag. Här finns huvudbyggnad med sällskapsytor och altan, gästhus med trinettkök och tvättrum, sjöstuga med bastu och relax omgivet av ett stor bryggdäck med segelbåtsdjup och plats för utemöbler, solstolar och vad som önskas. En jacuzzi finns för sköna stunder. Till fastigheten kommer man med egen bil. Resan från Slussen tar cirka 15 minuter. Bussförbindelse finns även med tät turtrafik och hållplatsen ligger nära. Affärer finns i Orminge centrum, Nacka forum eller andra köpcentrum. Dagis och skola finns på gångavstånd. Vid ankomst till fastigheten sker parkering på välanlagd uppfart med plattsättningar. Här kan flera bilar parkeras och garage finns. En trappa leder ner till huvudbyggnaden som renoverades år 2001. Huset är vinterbonat och mäter 67 m². Ingång sker från norr och här möter ett sällskapsrum som kan användas som sovrum, bibliotek eller gästrum som idag. I anslutning till rummet finns kök med full maskinell utrutning, sovrum med burspråk och plats för dubbelsäng och helkaklad toalett med dusch och wc. En halv trappa ned ligger sällskapsrummet med stora fönster mot sjösidan, ljusa ytskikt och plats för både soffgrupp och matbord med minst 8 stolar. Mot sjösidan finns en stor altan med plats för utemöbler. Nedanför huset finns ett gästhus med trinettkök, tvättrum och plats för dubbelsäng. Stranden är plan, tillgänglig och här finns plats för solstolar och kanske spela ett parti kubb. Mot öster i framkant på tomten finns sjöstugan, omgiven av ett stort bryggdäck. Sjöstugan inrymmer relax med soffgrupp och bastu med dusch. Utanför finns en jacuzzi och ytor för utemöbler. Båten kan förtöjas längs med bryggan eller på boj. Segelbåtsdjup är det och man når snabbt ut till Baggensfjärden med hela skärgården utanför.. Upplev den sjönära livsstilen där den är som bäst med stor närhet till allt man önskar. Varmt välkommen på visning!

Våra favoritdetaljer


Sammanställning av fakta

  • Värmdövägen 784 - Kilsviken - Sjötomt
  • Nås med båt
  • 67 m2
  • 1409 m2

Kommun

Nacka

Byggnadstyp

1 plan i souterräng

Byggår

1909

Antal rum

3, inklusive 1 sovrum

Grund

Betong

Bjälklag

Trä

Stomme

Trä

Fasad

Stående träpanel

Takbeklädnad

Takpannor

Fönster

2 och 3 glasfönster

Ventilation

Självdrag

Uppvärmning

Direktverkande el

Typkod

220, Småhusenhet, helårsbostad

Taxeringsvärde

4 355 000 kr (fastställt avs år2012)

Uppvärmingskostnad

16 599 kr/år

Kostnad för vatten och avlopp

2 211 kr/år

Renhållningsavgift

2 000 kr/år

Försäkringskostnader

2 568 kr/år

Total driftkostnad

23 378 kr/år

Pantbrev

Total 4 with combined sum of : 5 525 000 kr

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar

Officialservitut Vattentäkt; Officialservitut Väg

Nacka – Kilsviken – Sjötomt

“H2o skänkte precis 72 Solvatten produkter till Afrika”

REDO ATT BO MED SKÄRGÅRDENS BÄSTA UTSIKT?

När du köper och säljer genom H2o Mäklare går en del av provisionsintäkterna oavkortat till olika vattenfrämjande miljö- och hållbarhetsprojekt i Stockholmsområdet, i Sverige och internationellt. Våra insatser följer du enklast på sidan Filosofi. Läs vad vi gjort hittills och hur du kan påverka och göra världen bättre. Det är det som är den blå tråden.

Kontakta oss