MAKE IT SIMPLE.
BUT SIGNIFICANT

Välkommen till H2o’s Tips & Design-sida där vi hoppas kunna inspirera er kring ert nuvarande eller kommande boende vid vattnet. Ekonomi, ekologi och välbefinnande är centrala delar – den blå tråden – som finns i allt vi gör.

Vi ger tips på utbyggnad, färg och material som är hållbara nära vattnet, skärgårdstrender, hur ljuset i hemmet påverkar oss, fördelarna med en personal designer och hur man får den perfekta men lättskötta trädgården.

Se tipsen nedan

Att renovera köket.

Köket är husets hjärta – den plats i hemmet som förtjänar mest kärlek. Här samlas vi naturligt under många av dygnets timmar, precis som våra förfäder gjorde kring elden.

Ett vackert kök med smarta och hållbara lösningar för såväl ergonomi till gastronomi gör matlagningen till en positiv och rolig upplevelse för alla i hemmet.

Att missa viktiga detaljer och delar kan bli både kostsamt och krångligt att ändra. Vi hjälper dig att planera det optimala köket anpassat för ditt hem och smak. För att få det rätt direkt!

Till tjänsten

Att angöra en brygga...

Behöver du råd angående att bygga brygga?

Ship

”Bara att hoppa i land!”… Genom att ta hjälp utav en av våra skräddarsydda tjänster hjälper vi dig när du vill anlägga din brygga. Likt en van båtägare som planerar en landstigning – planerar vi försäljningsuppdrag in i minsta detalj. Finns det förtöjningsregler att förhålla sig till? Vad bör jag tänka på i hårt väder? Vi hjälper dig.

waves

Vad är en personal designer?

Vår tjänst ”Personal Designer” fungerar som en personlig rådgivare när du köpt eller planerar att sälja din fastighet. Du erbjuds en unik dialog med tips hur du kan få ett vackert hem anpassat just för dig.

Vi har expertrådgivning inom inredning, ljus och arkitektur som kan assistera dig vid din sälj- eller köpupplevelse. Genom att lägga till någon utav våra nya tjänster får du en skräddarsydd konsultering inom just ditt valda område.

 

Personal Designer

Personal Designer

Vi fungerar som ett bollplank med att förädla livstil med design.

Inredning

Inredning

Behöver du assistans att inreda ditt hem när du säljer?

Ljusdesigner

Ljusdesigner

Få hjälp med rätt belysning för bästa välmående.

Trädgårdsmästare

Trädgårdsmästare

Vi hjälper dig med projektering och hantering av din trädgård.

waves
.

Hej

Är du intresserad i vår tjänst ?

Skriv kortfattat ditt behov nedan
så återkommer vi snarast med assistans.

H2o Mäklare